Saturday, October 11, 2008

~~~~9 OKTOBER 2008... bye kak has....~~~~


9 oktober.. smlmla kan.. kak has yang kami sayang sangat2 bertolak ke german.. so, kitorang pun gi la KLIA.. sedih tu jgn cakap la.. bak kata kerol "nanti sapa nak masak sedap2 utk kita lagi.." huhuhuwaaaaaa....

ni gambar kak has tgh gayut dgn kak yani (menggunakan tepon kerol yg mana screen savernya merupakan gmbar kak yani time bertunang dulu..)
say bye bye..
tiket mana? adeh.. buat2 kalut konon.. sbenarnya nak larikan kosentrasi abg polis tu..takut brader tu prasan anak kak has, hakimy tu kena campak.. hahaha..seronok la diorang berjalan makan angin kat german.. huh..
sedeh la aku tgk gmbar ni...
errr.. korang misti tak perasan sgt kan.. yang nak pi oversea rilex je pakai t-shirt..
yang dok malaysia ni plak yang beriya pakai sweater.. muahahahahaaaa....
bukan apa.. kami amik mood.. kot2 next year korang plak hantar kami p oversea..
hehehheheheheheheee....

BUAT KAK HAS.. KTA SAYANG SANGAT KAT AKAK.. JAGA DIRI BEBAIK.. JGN LUPA BWK BLK MAT SALEH HENSEM KAYA UTK KTA.. HEHEHEEE.. SURVEY HARGA PERFUME TAU.. =p

2 comments:

laila kamilia said...

tamak betul... dah lah nak hemsem, kaya plak..... adoi!

terima kasih kengkawan kerana mengahntar kami...sayang korang sumer!

marfuza said...

bukan tamak..
hanya sekadar untuk menjamin masa depan yang cemerlang, gemilang & terbilang.. hehe.. ada tak calon2 yg sesuai dlm ramai2 aritu? hehehee....