Sunday, November 9, 2008

KOMEN !!!!

setelah abes membaca novel terbaru kak has.. ermm.. nak komen.. bleh tak??
kalo tak bleh, selaku admin blog ini, anda bleh delete je post ni.. hehe..

ok, last year masa novel lakaran kasih, kta ada komen kat akak yg ada part yg bapak dia rancang suruh org buat2 nak rogol anak dia, quite irrelevant & impropriate.. but u said u wanna make it different and out of other people's expectation.. fine..

this year punya novel, it's better.. dari segi penulisan, ayat2 cinta dan eleberation lebih baik dan lebih menyentuh perasaan.. (wahhh...)

TAPI... ada gak part yg agak PELIK kat sini.. kat chapter 60...ermm.. time amri nak explain kenapa dia bersikap pelik..because of his twin-evil-look-a-like-brother yang dijumpai time ambush terrorist nak bom KLCC.. ermm..isn't it a bit TOO MUCH.. hehe.. dari pandangan kta la..

however, when u read this novel u'll definitely know that KAK HAS WROTE IT.. haha.. description warna dinding rumah yg hijau, sofa putih gading, ada ruang door-less with pink painted wall..sony home theater.. rumah sapa lagi kalo bukan umah kak has.. takkan umah kerol kot.. muahaha.. dan byk lagi la yg boleh mengaitkan diri kak has dgn novel ni..

STILL, kta tak puas ati, knapa nama aku takder dlm novel tu.. sedangkan nama TUAN HAJI AMRI YG GATAL (pensyarah IT kita dulu) & EN.ZULKIFLI WAGINI kita punya HEP kat maktab dulu pun ada dimetrai kan kat dlm novel ni.. huh..

INI TIDAK ADIL!!!!

by the way, nice job done!!
dok lelama kat sana takkan sebutir pun tak leh kuar novel, kan?? hehe.. leh buat soft lauch lagi.. huhu..

congrats darl..


4 comments:

laila kamilia said...

ko agak2 watak kakak yang dalam toilet tu nama Kak Marina tu siapa..kalau ko betul2 kononnya terror dan emmahami diriku ini...ha jawab!

apapun terima kasih secangkir kopi panas...lagu dangdut tu sebenarnya aku amik sempena minat ko kat dangdut..tapi x sampai hati nak tulis gerudi inul dan kocok2 tu jadi aku ganti ngan amelina...hahaha

marfuza said...

of course la kak marina tu akak..ada anak dua tapi masih kelihatan seperti anak dara!??!!! puji diri sendiri la tu.. tapi part yg tulis "dia durian, kita ni mentimun, boleh la dilenyek2kan.. tunggu la bila dia jd tempoyak nanti..." part tu kta teringat time praktikum..time tu kta asyik kena buli je.. nyampah..

part lagu dangdut tu kta mmg dah agak akak perli kta minat dangdut.. haha.. whatever...DANGDUT RULES!!!!
haha

laila kamilia said...

aku dah jawab dah dalam YM siapa Marina di dalamnovel itu...hahaaha terkezut ko...

masih terngiang2 suara ko nyanyi dangdulut kat telinga aku

marfuza said...

DANGDUT RULES!!!

tu maknanya akak rindu kat kta.. suara sumbang ku menyanyikan lagu dangdut masih bleh terngiang2 kat german.. wahh..miracle.. hehehee..