Tuesday, April 7, 2009

KARNIVAL PERMAINAN PENDIDIKAN KHAS WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR 2009

ermm.. ok.. lama tak update.. and seems like everyone puts the blame on me.. ok la..
here's the latest thing that happened in our very life..
KARNIVAL PERMAINAN PENDIDIKAN KHAS WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR 2009..
kalo last year, it was held at Cochrane.. this year buat kat padang SMK Yaacob Latif.. kat sebelah jusco taman maluri, cheras.. syok..lepas penat main, makan mc d kat jusco.. hehe..

ada beberapa kategori yg dipertandingkan..antaranya, futsal, bola jaring & goalball.. utk masalah pembelajaran & pendengaran..

mcm tahun lepas, saya incharge bola jaring.. kalo tahun lepas sebagai pengerusi zon bangsar je.. tapi tahun ni pengerusi zon dan jugak pengurus pasukan..

dan mcm thn lepas jugak, zon bangsar masih lagi mengekalkan kejuaraannya dalam kedua2 acara iaitu futsal & bola jaring.. kami dapat johan dan tempat ke 3 dlm kedua2 acara..

berbaloi jugak la berpanas berlecak kat padang tu.. haha..

so, ni gmbar2 sepanjang karnival tu..

enjoy..
team bola jaring zon bangsar..**spot me in pink??**
ni plak team futsal.. nmpk tak muka ketua kelas pk1.9 tu??

ni plak gmbr lepas terima hadiah.. team futsal & bola jaring bersama2 dgn guru pengiring..

yg bwh ni plak.. gmbr kontreversi..
haha.. izzi bwk team dr SMK Bandar Baru Sentul..

makin bolat pacik ni.. mentang2 la org rumah dia dah dpt transfer KL.. senang la idop dia.. makan minum terjaga.. hehe..

ada citer baru ttg kak shara..

dia pregnant lagi.. bila ekk due.. lupa la.. nnti kta gi hntr adiah..baby shower..

semoga selamat la hendaknya...

aminn...

2 comments:

laila kamilia said...

aik gambar ketua kelas tu relevan lagi ke kat situ...kata dah pindah pahang...

si izzi makin bulat ek...xpe tapi yg sebelah yg warna pink tupun bukan main lagi bulatnya...hahaa

marfuza said...

yg pink tu makin BOLAT sbb aritu kaki terseliuh.. pastu tak byk bersenam & bergerak.. shopping pon kurang.. tu yg badan naik.. huhu.. (alasan je tu.. mUahahahhaaaa...)