Saturday, August 2, 2008

Kasih Sayang Kak Has..

ermm.. smlm time nak gi tgk kak dalilah kat spital, izzi bising lapaq.. maka, dengan tak malunya kami tepon kak has dan bagi dia tempoh 30 minit je untuk sediakan lunch untuk kitorang.. haha.. dengan penuh kasih sayang kak has masak la sambal tumis udang, telur dadar, cendawan goreng dan TOMYAM CAMPUR.. huhu.. sedap wooo...



teringat mak kat kampung masak sedap2 bila anak2 dia balik kampung.. huhuhuuhuuuu....




dah kenyang, kami gi la melawat del kat hosp serdang.. pastu balik antar kak has, diorang ni pon main2 la kat laman umah kak has...




nanti kak has pindah, sapa nak masak untuk kami lagi? huhu... sedeyyy....




6 comments:

laila kamilia said...

mai lah datang berlin plak....glutentak....

marfuza http://marfuzafuat.blogspot.com/ said...

glutentak? amender tu? mencarut ek.. tak baek tau...

Khairul said...
This comment has been removed by the author.
Khairul said...
This comment has been removed by the author.
laila kamilia said...

hello maksudnya tapi ejaan yang berul gutentag....

marfuza said...

huh.. ingat apa tadi.. hehe.. yg kita tau ich lebidich.. ye ke? muahahaaa...