Saturday, August 2, 2008



sedang kita semua happy2 dgr berita dalilah mengandung anak kembar, kami dikejutkan dgn berita yang amat menyedihkan.. kandungan del terpaksa dibuang kerana mengandung di luar rahim.. maka, semalam (jumaat, 1 ogos 2008) kami pun gi la hospital serdang untuk melawat del..
perut del kena tebuk 3 lobang (besar saiz 50sen) untuk masukkan camera dan 2 lobang lagi untuk scoop out the babies..
takziah buat dalilah & suami..





ni kerol tgh menangis meraung-raung kerana dalilah kehilangan 2 baby.. kerol rancang nak bukak "daddy day care" untuk menjaga anak2 dalilah.. nak tambah duit poket la tu..





orang gi spital pakai selipar jepon je.. kak dalilah pakai sandal lawa lagi tu.. beli kat sogo..




ni makanan untuk dalilah.. tapi, mcm laki dia je yg bedal.. hehehe.. kak dalilah kena pose sbb nak tebok perut.. huhu.. ksian akak..




PS:- pengajaran di masa hadapan.. sekiranya anda terpaksa masuk ke spital dan air terpaksa dimasukkan ke dalam badan anda, jangan bagitau kerol!!! in fact jangan jemput dia dtg melawat kawan2 anda pun.. sbb mamat ni giler nak main water dripper tu.. dia kata "air tu turun perlahan sangat.. kesian del tu kurus tak cukup air.. meh aku lajukan sket perjalanan air ni.." huhu






ni gmbar izzi the driver, kak has yg terpaksa masak untuk kitorang dan anak dia yg baru dpt mulut.. huhu.. byk ckp btoi... ((mana gmbar aku????))

sekian.. kpd kak dalilah.. sabar la.. lepas ni bleh berusaha lagi... chaiyok chaiyokk...







ermm.. dgr kabar cik pah (isteri syed) nak bersalin bulan ni.. hehe.. semoga selamat... nnti kita update kat sini..







ps.. informla kawan2 yang lain ttg kewujudan blog nie.. supaya mereka tak ketinggalan zaman.. heheheee

2 comments:

yani said...

takziah buat kak dalilah sekeluarga. semoga cepat sembuh, amin.

laila kamilia said...

dah berjalan sakan pun...