Thursday, October 30, 2008

MAJLIS PERSANDINGAN - kerol & kak yani..



majlis bersanding diorang diadakan after akad nikah.. sepatutnya dijadualkan lebih kurang kol 12, tapi biras kerol yg nak sanding skali tu dtg lambat.. terpaksa la kami menunggu..
letih woo.. sampai tertido pengantin tu..
dalam kol 1 lebih, dia pun bersiap la tukar baju yang jambu sket.. hehe..pink woo... sekali lagi, kepada sesiapa yg berminat dan berkenan dgn brooch atas tengkolok dan butang2 baju melayu kerol yg MALATOP tu, sila hubungi saya.. hehe..
nampaknya pengantin lelaki dah siap..
yg pengantin pompuan pun dah cun dah..
pose yg paling menawan la konon.. huh..
so, sekarang, leh la berarak masuk ke dalam umah..diiringi dengan paluan kompang dari kaset..
perghh.. kompang kak yani canggih.. bunyi2 techno.. wallaaa...
cium jgn tak cium..

perasan tak kepala kak yani senget.. hehe.. berat kot tiara tu.. heheheheee....pastu, ni gambar makan beradab.. tatau la ada adab ke tak.. sbb time tu, mak kerol dah tarik tgn aku ajak gi makan.. huhu.. rasanya kurang beradab sopan kalu kerol yg makan.. huhu.. macam tak kenal mamat tu camner orgnya.. hahhaa..
dah kenyang?? skrg time utk bersanding.. hehe.. aku nak quote kata2 kak has dalam blog beliau.. http://lailakamilia.blogspot.com/ .....
Yang pasti ramai yang tidak menyangka Khairul akan memilih Yani dalam sekalian pilihan wanita yang berbaris menantinya (cewah, nak bagi saham nampak tinggi) dan tidak diduga Yani akan memilih Khairul bila ada jejaka yang lebih baik dari Khairul dari semua serba-serbinya (hahaha ini nak bagi saham turun balik) sedang mendepang dada di hadapannya.
Mengenali keduanya, sebenarnya memang sama padan. Yani yang lemah-lembut padanlah dengan Khairul yang lemah-lembut juga... (hahaha kena lagi). Dan sebab itu warna tema perkahwinan ini merah jambu-putih....(betul tak rasional warna dengan pilihan tuan badan?).

PINK menjadi pilihan kak yani DAN kerol.. muahahahaaa...

dan di bawah adalah koleksi gambar2 atas pelamin yang PINK..
aksi2 dua budak giler yg dah kawen pakai baju PINK... hehe
enjoy...



aksi lap peluh..
huhu..



terserempak dgn ijal dan isteri serta baby diorg darwisy.. dah 5 bulan..
ermm.. comel.. putih gebu..
eii..geramnyaaa...
ni sesi aku menyebok atas pelamin.. hehe...


ni plak gambar pengantin lama.. parents kerol.. huhu..pekat giler diorg ckp banjar..
ngumpat aku pun aku tatau.. huhu..
and the whole family..




ni antara hantaran dari kak yani.. ermm.. tapi paling best tie kat bwh ni..
GUCCI beb..


cincin pernikahan..




AKHIR KATA.. SEMOGA BERBAHAGIA..
SELAMAT PENGANTIN BARU..

5 comments:

Khairul said...

SYUKUR ALHAMDULILLAH.

TERIMA KASIH kepada SEMUA....

A.S. said...

beaultifullll!!!!!!!!!!!! :D

laila kamilia said...

hehehe...aku senyum panjang ni...nasib baik fuza tak bagi quote aku yang kat dalam YM!hahaha kalau x mesti lepas ni ma pak yanie minta balik anakdia...hahaha

marfuza said...

haha... tu namanya, kta ni kawan yg baek.. menjaga air muka kerol.. kalo amik quote kak has dlm ym.. mmg tak lama tu.. hahahaaaa...

Khairul said...

ape la yang korang umpatkan...????? Tak baek tau.... tak kenai dosa ka....